DVSC kézilabda

2014. november 4., 13:44

A Pénzügyőrön keresztül vezet az út a legjobb nyolc közé

A Magyar Kupa negyedik fordulójának szerdai mérkőzésén a tét a legjobb nyolc közé jutás. Ehhez a budapesti Pénzügyőr SE-t kell legyőzniük a lányoknak.

A nagy múltú klub, mely különböző neveken (Bp. Spartacus, Kőbánya, Pénzügyőr) 1980 és 2006 között az NB1-ben is állandó ellenfele volt a DVSC-nek, a két csapat 68 találkozójából 20 alkalommal nyerni is tudott. A kupaküzdelmek mérlege még érdekesebben fest: az eddigi nyolc találkozóból ötöt ők nyertek.

Ellenfelünkkel utoljára két éve találkoztunk, az akkori kupatalálkozó 13:29-es Loki-győzelemmel zárult. Érdekesség, hogy ez volt az első alkalom, amikor hazai pályán meg tudtuk verni őket a kupában, vagyis van még mit javítani a jelenleg 20 százalékos mérlegen.

A legutóbbi összecsapáshoz hasonlóan idén is csak a nagyarányú győzelem az elfogadható, hiszen az osztálykülönbségen túl a Pénzügyőr saját bajnoki sorozatában (NB I/B nyugati csoport) sem szerepel túl jól: hét mérkőzés után egy győzelemmel és hat vereséggel jelenleg a 12. helyen állnak a tabellán.

A cél tehát a győzelem és a továbbjutás!

A 17:30-kor kezdődő mérkőzést a Halász András, Tarnavölgyi Gergely bírópáros vezeti, akik első alkalommal fújják a a sípot Loki-meccsen.

Ne felejtsétek el a góltotót!

A onlajnok.com-on egyelőre nincs fent közvetítés, ha valaki talál a mérkőzést közvetítő helyi médiumot, akkor kérjük, tegye közkinccsé ezt az információt.

Szólj hozzá elsőként!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz!
(Vagy regisztrálj!)További hírek

szeptember 1., 13:00

Szacsa újratöltve: nem csak a szíve húzta vissza a Loki átlövőjét

Karnik Szabina sokaknak okozott nagy örömet azzal, hogy visszatért Debrecenbe - és persze saját magának is! Tovább...

július 13., 16:35

Köstner Vilmos mesteredző, erről már diploma is árulkodik

A DVSC Schaeffler szakmai munkáját irányító tréner a legmagasabb szintű szakmai elismerést vehette át a Testnevelési Egyetem diplomaosztó ünnepségén. Tovább...

július 4., 14:38

Az ikon visszatért: újra a Lokinál dolgozik a klub történetének legeredményesebb kézilabdása

A Lokival bajnok és kétszeres EHF-kupagyőztes Csapó Erika öt évig tartó kisvárdai és szegedi kitérő után ismét a Loki fiataljaival foglalkozik. Tovább...

június 16., 14:30

A nevében is Arany: Eb-győzelemre készül a Loki tehetséges szélsője

Arany Rebeka első debreceni szezonján van túl sikeresen. Az őszi folytatás előtt még várja a hazai rendezésű junior Eb. Játszani, győzni szeretne... Tovább...

május 28., 10:53

Anna sikere: a Loki átlövőjét beválasztották az elmúlt szezon álomcsapatába

A M4 Sport csatorna hagyományaihoz híven megválasztotta a szezon legjobb kezdőhetesét. Kovács Anna is benne van. Tovább...