DVSC kézilabda
A rovatban változtatás nélkül közlünk külső forrásokból, ellenfelektől származó írásokat, így ezekben az ő nézőpontjuk tükröződik.

2010. április 25., 23:04

Az Audi büszke az ETO-ra

Az ETO női csapatának névadó főszponzora, az Audi Hungaria Motor Kft. elégedett a csapat eddigi szereplésével, s a kósza hírekkel ellentétben továbbra is a klub egyik fő támogatója kíván maradni.

Az Audi-ETO zsinórban negyedik alkalommal jutott be a Bajnokok Ligájában az elődöntőbe. A hétvégén a Valceával szemben alulmaradt a gárda, mely korábban már megnyerte a Magyar Kupát – sorrendben hatodszor –, s veretlenül menetel a bajnoki címvédés felé. Persze a jelenlegi erőviszonyok tükrében ezen hazai címek megszerzése a kötelező kategóriába sorolandók. Mégis nagy dolog, hogy eddig még megőrizte hibátlan mérlegét a csapat, miközben a BL-ben a legjobb négyig menetelt.

Talán a korábbi évek eredményessége kissé elkényeztetett mindenkit, s többen úgy gondolták, ha nem nyeri meg a BL-t a csapat, az kudarccal ér fel. Vanyus Attila klubelnök viszont nem ért ezzel egyet.

Nincs napirenden személyi kérdés

\"Ki ne szeretne győzni, de más az álom és más a realitás. Több embertől hallottam magam is, hogy mi az év elején mindig kijelentjük, hogy most aztán nyerünk. Én ilyenre nem emlékszem, mert felelős vezető ilyet nem mond. Persze ez a célunk, ezért dolgozunk, de ha csak a két döntőbe jutott csapattal hasonlítom össze magunkat, akkor azért látszik, hogy nem mi vagyunk a legesélyesebbek. Mind a Viborg, mind a bennünket legyőző Valcea nagyságrendekkel nagyobb költségvetéssel dolgozik. Ismereteink szerint csak az Oltchim cég kétmillió eurót ad a román bajnoknak. Nem csoda, hogy még a lelátón is rendre válogatottak ülnek. Persze tavaly, mikor mi játszottuk a döntőt, s csak egy hajszál választott el bennünket a végső sikertől, akkor senki nem kérdezte, hogyan csináltuk, hogy ennyi pénzből mi ott vagyunk a fináléban, a Valcea viszont nincs. Csak most kérdés az, hogy mi a csapattal a baj. Erre én azt mondom, nincsen semmi baj, legalábbis ami az eredményeket illeti, évek óta meghatározó együttese vagyunk a legrangosabb kupasorozatnak, s ezzel nem sokan dicsekedhetnek a jelenlegi mezőnyből. Természetesen látjuk a hibákat, tisztában vagyunk azzal, hogy vannak formabeli gondok, de ennyi év alatt ez előfordulhat. Hangsúlyozom azonban, hogy így is veretlenek vagyunk idehaza, s elődöntősök voltunk a BL-ben. Éppen ezért nem értem a fanyalgókat, s azokat a kérdéseket sem, hogy lesznek-e személyi konzekvenciák. Erről csak annyit, a bajnokság még tart, majd ezt követően értékeljük az évet, de nincs napirenden sem edző-, sem játékoskérdés, sőt, a jövő évi keretet már ki is alakítottuk\" – mondta a klubelnök.

Idehaza nincs párja a csapatnak

Lőre Péter, a névadó főszponzora, az Audi Hungaria Motor Kft. kommunikációs vezetője, az Audi-ETO elnökségének a tagja sem látja borúsan a dolgokat: \"Természetesen a főszponzor is évről évre jobb eredményeket szeretne, de egy elődöntőben már nagyon sok mindentől függ, hogy továbbjut vagy kiesik egy csapat. Az Audi mindenesetre gratulál a csapatnak, mert továbbra is tagja a legszűkebb elitnek, sőt, a csapatsportok tekintetében ma Magyarországon a legeredményesebb klub, az eredmények példa nélküliek. Az Audi Hungaria Motor és a klub közötti együttműködés továbbra is él, a második hároméves kontraktus 2012 nyarán jár le. Addig azon dolgozunk a szakmai stábbal, az elnökséggel, a többi támogatóval közösen, hogy esélyünk legyen arra, hogy a Bajnokok Ligájában is a legjobb legyen a csapat.\"

Szabó Gábor, kisalfold.hu

Forrás: http://www.kisalfold.hu/sport/az_audi_buszke_az_eto-ra/2153904/

Szólj hozzá elsőként!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz!
(Vagy regisztrálj!)További hírek

2014. november 30., 10:48

Az olasz válogatott a Hódosban

December 5-én 17:30-kor az olasz válogatottal játszik edzőmérkőzést a DVSC. Tovább...

2014. november 21., 20:58

Nagy csatában sikerült győzni

A DVSC hatalmas küzdelemben, háromgólos félidei hátrányból fordítva szerezte meg a két pontot, és ezzel megerősítette helyét a középházban. Tovább...

2014. november 20., 16:01

Újabb fontos mérkőzés

Pénteken ismét egy közvetlen rivális látogat a Hódosba. A Mosonmagyaróvár legyőzése kulcsfontosságú, ha a Loki az alapszakaszt a legjobb nyolc között szeretné zárni. Tovább...

2014. november 13., 10:39

Szima Gábor a DVSC támogatói között

Péntek délután sajtótájékoztató keretében mutatkozik be a klub legújabb szponzora, az ifj. Szima Gábor érdekeltségébe tartozó debreceni Grand Casino. Tovább...

2014. november 12., 20:37

Közel volt a bravúr

Nagy küzdelmet, sok hibát és helyenként őrült rohanást hozott a Balaton-parti kiruccanás. Az utolsó percig nyílt mérkőzésen a DVSC végül alulmaradt a Siófokkal szemben (30:28). Tovább...