DVSC kézilabda

2011. február 27., 18:44

Bővebben Bulath Anita büntetéséről

A DVSC Kézilabda Kft. által közzétett közlemény hátterére próbálunk meg rávilágítani az alábbiakban.

Mint ismert Bulath Anita a 2011/12-es szezontól a Veszprém csapatában folytatja pályafutását. Ezt azonban sajnálatos módon egy kézilabdás hírportálról tudta meg a DVSC Kézilabda Kft. vezetése. Tehát nem a távozás tényével van probléma (azt tudomásul veszi a klub vezetése), hanem annak mikéntjével. A játékos az erről szóló hivatalos megállapodást szombaton írta alá Veszprémben, azon a napon, amikor jelenlegi csapata Budapesten játszott bajnoki mérkőzést. Bulath Anita edzője, Köstner Vilmos engedélyével maradt távol az Újbuda-DVSC-Korvex meccstől, azonban veszprémi szerződéskötésről szó sem volt. A játékos sérült vádlija miatt ment volna Székesfehérvárra, kontrollvizsgálatra, ám miután kiderült, hogy erre nincs szükség, Köstner Vilmos azt mondta Bulath Anitának, hogy pihenjen a család dunántúli otthonában.

Ráadásként a DVSC Kézilabda Kft-vel sportolói és arculat átviteli szerződésben is álló játékos a szombati, veszprémi nyilvános eseményen a Veszprém Barabás KC egyenpólójában jelent meg, megsértve ezzel debreceni arculat átviteli szerződését.

A DVSC figyelembe vette azt a tényt is, hogy válogatott játékosról van szó s nem akart azonnali szerződésbontást alkalmazni, hogy sportolói pályafutását folytatni tudja, s szem előtt tartva a fontos vb-selejtezőre készülő válogatott érdekeit is.

26 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz!
(Vagy regisztrálj!)Sajnos ez van..de akkor sem kéne szar alaknak, gerinctelennek, meg nem tudom még minek nevezni senkit, főleg nem a saját játékosunkat...még akkor sem, ha eligazol, és esetleg hibázott is...engem ez is elszomorít! Az ügy le van zárva, koncentráljunk a péntekre!!

K. Zsolti 2011. március 1., 22:50

A kialakult helyzet miatt - még mindig - szomorú vagyok ! :(

lokimi 2011. március 1., 21:47

Te kis nethuszár senki...várlak szeretettel a fradi meccs előtt a hódos büfében, meghívlak egy kakaóra, aztán elbeszélgetünk arról, hogy ki a hülye...meg kiderül az is, ki a "kislány"... Amúgy ha akarod, kideríted a számomat 1 percen belül, mert mindenki tudja, ki vagyok.. Hívj bármikor..

K. Zsolti 2011. március 1., 13:52

K. Zsolti részére.

Tudsz olvasni lejjebb is, ugye "kislány"?
Ha nem, akkor bemásolom neked ide, hátha lohaszt az arcodból.
Figyelj!
"Akkor most mondom neked az egész nem igaz nincs ilyen szerződése Anitának.Akkor hidd el azt!!!! amit Gellén András mondott,szerintem jobb ha előre elnézést kérsz!!!!!Te vagy egy SZARALAK NEM TUDSZ SEMMIT ÉS DOBÁLÓZOL.
sipi"
Na most írhatod a szövegedet, szép szaftosat, mert nagyon ügyes, okos, gyönyörű, fantasztikus lény lehetsz, aki most már csak rájön, hogy ki a hülye.

csimbum 2011. március 1., 10:21

Ejnye, Buli a lelkét teszi ki a pályán, nagyon sok örömet szerzett a szurkolóknak, sokszor Ő volt a csapat lelke, legnehezebb pillanatokban is képes volt gólt dobni, harcolni. Némelyik hozzászóló mintha sosem lett volna kinn meccsen. Mindenki hibázhat, nem kell sárba taposni. S még jön a fradi, kívánom, hogy játsszon a további meccseken, hogy elérhesse a csapat a kitűzött célját.

Tilla53 2011. február 28., 18:33

http://handball.hu/2011/02/28/pont_kerult_bulath_ugyere/

Akkor mégsem szegett szerződést? Erről ennyit..

K. Zsolti 2011. február 28., 15:56

Szerintem ezt nekem szántad amúgy csimbum, csak annyira hülye vagy, hogy azt sem tudod megállapítani, hogy melyik hozzászólást ki írta...te szerencsétlen hülye..

K. Zsolti 2011. február 28., 15:51

Sipi sipogás!

A jelek szerint tudsz olvasni, és ha figyeltél volna a hozzászólásom elejére illetve végére, akkor most bocsánatot, vagy legalábbis elnézést kellene kérned tőlem. Ha ugyan fel tudod fogni. Az stílusodból megítélve, úgy látom soha nem leszel erre képes! Lehet, hogy nagyon tudod a tutit, akkor ki vele, elő a farbával, segíts tisztára mosni Anitát, amit tiszta szívemből szeretnék, mert tiszteltem,és szerettem a játékát, még ha nem is volt soha a LOKI nagy elődjeihez mérhető. Szóval gyerünk, mesélj, és meghajlok a Te igazad előtt, ha tényleg létezik ilyesmi. De a kép alapján amit itt látok undorító amit csinált, és etikátlan. Egyet értek azokkal, akik nem engednék a LOKI mezét felvenni, mert neki mást nem illett volna. Ő még innen kapja a kenyerét, nem a szíve fölött lévő címer gazdájától. Vagy ebben is téved mindenki? Esetleg egy 5 évvel későbbi fényképet tettek közé, ami el sem készült még, vagy az is lehet, hogy montage ez a fotó!

Ha van vér a hölgyben, akkor megszólal a sajtóban, és nem lapít sunyin. Na ennyi, és ha valakit igaztalanul magsértettem, akkor - olvasod? - utólag is elnézést tőle.

csimbum 2011. február 28., 15:42

Az vagyok de szerintem te várhatnál ezekkel a dolgokkal,mielőtt ezt kinyilvánítod

sipi 2011. február 28., 14:41

Ki a szar vagy te csimbum hogy "szaralakozni" mersz te kis nethuszár majom? Élőben is ilyen nagy a pofád? Megnézném szívesen... Sipi amit írt azt olvasgassátok...aztán nézzen mindenki magába, aki itt mocskolja Anitát.. Sok eszetek van, hogy félinformációk alapján alkottok véleményt az egyik legjobb játékosunkról.. Gartula minden okostojásnak, meg annak is, aki ezt a fasza közleményt kitalálta, meg megfogalmazta...ekkora baklövést..

K. Zsolti 2011. február 28., 14:36

sipi úgy látom, Te nagyon bennfentres vagy! Legalábbis a hozzászólásod ezt mutatja. Én akkor is tartpom a véleményem, NEM KELL TÖBBET LOKI MEZT HÚZNIA MAGÁRA, NE IS JÖJJÖN KI A CSARNOKBA !

csonti 2011. február 28., 14:08

Nem értem, hogy miért kell személyeskedni, sértő jelzőket beírni.

pelikan20 2011. február 28., 13:30

Sajnálom, hogy ilyen megtörténhetett. Ennek ellenére lehet szaralkaozni, gerinctelenezni, de amikor sérülten is szórta a gólokat és minden labdáért oroszlánként küzdött, akkor nem volt az, ugye?

ArtM1902 2011. február 28., 13:25

Akkor most mondom neked az egész nem igaz nincs ilyen szerződése Anitának.Akkor hidd el azt!!!! amit Gellén András mondott,szerintem jobb ha előre elnézést kérsz!!!!!Te vagy egy SZARALAK NEM TUDSZ SEMMIT ÉS DOBÁLÓZOL.

sipi 2011. február 28., 13:23

Szóval! Előre elnézést kérek, ha a nyilvánosságra hozott tények nem igazak.
Ha viszont igazak, akkor ennek a lánynak a leigazolásával Veszprémben is nagy rizikót vállaltak. Persze ha ők is így játszanak, és elfogadták ezt a hozzáállást, akkor a veszprémi vezetés egy gerinctelen, jellemtelen, tisztességtelen BANDA. Megtalálta zsák a foltját. Mennyit játszott itt? - már amikor nem volt sérült. Köszönhetne a Debreceni vezetésnek, hogy munkát kapott. És még mindig pozitívan állnak a karrierjéhez. Kíváncsian várom a szövetség döntését is, ha a tények valósak. Nem mehet el egy ilyen eset mellett szótlanul. Annyira nem nagy játékos ő, hogy egy válogatott ne érje el azt az eredményt, amit legutóbb produkált - jellemben sem nő fel odáig, hogy egy nemzetet képviseljen - ha egyáltalán kell ilyen esetben mérlegelni. Valahogy a szerződéseket másképp kellene kötni, amit központilag szükséges szabályozni. Ne adjon lehetőséget az ilyen kihágásokra. Idejön, játszik 1-2 évet, máshonnan kap egy ajánlatot, és menni akar. Lesza....va azt a szakmai munkát, ami történik itt, nem csak a debreceni kézilabda jövőjéért, hanem Magyarország elismertségnek növeléséért is játszhatna itt, ha tisztességes, és vele szemben is azok. Ha menni akar, had menjen, de ha vétkezett, fizessen! - evégre SZERZŐDÉST SZEGETT! Had legyek vulgáris: ő egy szaralak. Ne tehessen máshol sem és más sem így, ahogy ő tette. Ha viszont a tények nem igazak, akkor sztornó. Akkor másnak kell átgondolni, hogy jó-e ez így?

csimbum 2011. február 28., 13:10

Csalódott vagyok. Egyjátékos, akit eddig tiszteltem, tisztességtelen dolgokat művelt. Nem az átigazolásával van gondom, hogy szíve joga, hogy hol akar játszani. A kivitelezés módja, ami sértő mindenkire nézve, többek között ránk szurkolókra ! BULI ! KI NE GYERE PÉNTEKEN A FRADI ELLENI MECCSRE ! NEMN VAGYUNK RÁD KÍVÁNCSIAK !

csonti 2011. február 28., 10:35

Zsoldos!! Ki vele !

Lánczi Imre 2011. február 28., 09:37

Barátom TE belelátsz Buli szerződésébe ????Szerintem nem!!!!
Akkor meg mit akarsz!!!Bulinak szerinted van ilyen szerződése????
Lokke férjét meg azért rúgták ki mert neki nem kellett volna ott lennie a tárgyaláson.Edzenie kellett volna a csapatot tehát nem kell keverni a szart.Simán össze lehet hasonlítani a két ügyet és Bulit még nem is hallottad.Majd akkor leszek rád kíváncsi amikor a többi játékos akiről kiderül,hogy aláírtak már régebben bejelentik.Akkor mit fogsz majd mondani?????

kakaspal 2011. február 28., 07:32

Löke-t lehet, hogy nem büntették meg, csak a férjét az edzőt baszták ki a picsába, és szerintem kurvára nem kellene összehasonlítani a két ügyt ,mert Löke szerződésébe NEM látsz bele soha.....

UVAT 2011. február 28., 07:09

Idézet: jogos a kérdés! nem erővel kell ott tartani embereket, hanem elérni, hogy büszkék legyenek arra, hogy a Debrecenben játszanak..aki menni akar, azt hagyni kell menni!

a kérdés inkább ez:

miért akart menni Bulath?

és miért akarnak menni mások?
jogos felvetés..
sok munkáltató hasonló besértődést tanúsítana, és tanúsít, ha egy jó munkaerő elpártol..
sajnos mindig azon csattan az ostor, aki fontos..ha nem lenne jó játékos, leszarnák..vagy elküldenék..

mivel le fog járni a szerződése, nem kell külön jelezni a vezetőség felé, hogy más ajánlatokat is meghallgat..ez természetes..
ha a Debrecen meg akarja tartani, versenyképes ajánlatot kell letenni elé..vagy versenyképes feltételeket..vagy bármit, ami vonzóvá teszi a maradást..nem arra hivatkozni, hogy a játékos élete végéig elkötelezte magát a Debrecennek, mert aláírt X évre..

ugyan már!

ők is küldenek el játékosokat..ők is elcsábítanak más játékosokat..ez az élet rendje..

hiszti és keménykedés helyett el kéne ismerni: itt valamit szarul csináltunk..hibáztunk..és azon kéne ügyködni, hogy a többi alapjátékost sikerüljön ott tartani..de nem szankciókkal!

ha olyan tökös a Debrecen, küldje el Bulath-ot! (ha már volt olyan botor, és (a régi szokás szerint) aláíráskor elkészült róla pár fotó új csapata mezében..)Ami mindenhol normális és bevett szokás

megnézném, a Debrecen készít-e hasonló képeket..úgy sejtem, igen!

és ajánlom a Debrecennek, nézzék vissza a meccseket! Anita általában 1000%-ban odateszi magát..ezért jegyzik jobb játékosként, mint azt képességei predesztinálnák..nehogy már ilyen játékos képviselje az erkölcsi fertőt a magyar kézilabdában!

már megint a fejétől bűzlik valami!

kakaspal 2011. február 27., 23:02

Azokat kellene páros lábbal ki rúgni akik sunyiban szerződést kötöttek.Nem Bulit.Nyíltan vállalta Bandi bá engedélyével,hogy nyilatkozhat az elmeneteléről.Nem volt sunyi és ez a lényeg.
Kérdezd meg Lundét öket is megbüntették,hogy győri mezben fotóztatta magát?

kakaspal 2011. február 27., 22:16

Kedves szurkolók akkor Buli védelmében elmondom már két és fél hete bejelentette Bandi bának,hogy nem marad.Bandibá január 06-án tett egy kijelentést aki nem ír alá jauár 31-ig az helyett keresnek játékost.Ki követet akkor el szerződés szegést??????

kakaspal 2011. február 27., 22:13

Buli ez nem volt szép,remélem nem látlak többet Loki mezben!Az én szememben egy áruló vagy,már holnap mehetsz Veszprémbe!!!!!!

kuki91 2011. február 27., 21:04

Szomorú vagyok ! :((

lokimi 2011. február 27., 20:03

Buli! Eddig tiszteltem szerettem a játékodat, de ez gerinctelen lépés volt. Te itt többet ne akarj játszani!!!

cs.sarkadi 2011. február 27., 19:51

Én ilyen megmozdulások után páros lábbal rúgnám ki! Óriási csalódás, ezt nem vártam volna tőle :( Ilyen játékosnak nincs helye a csapat közelében!

ScottKerti 2011. február 27., 19:29

További hírek

2014. november 30., 10:48

Az olasz válogatott a Hódosban

December 5-én 17:30-kor az olasz válogatottal játszik edzőmérkőzést a DVSC. Tovább...

2014. november 21., 20:58

Nagy csatában sikerült győzni

A DVSC hatalmas küzdelemben, háromgólos félidei hátrányból fordítva szerezte meg a két pontot, és ezzel megerősítette helyét a középházban. Tovább...

2014. november 20., 16:01

Újabb fontos mérkőzés

Pénteken ismét egy közvetlen rivális látogat a Hódosba. A Mosonmagyaróvár legyőzése kulcsfontosságú, ha a Loki az alapszakaszt a legjobb nyolc között szeretné zárni. Tovább...

2014. november 13., 10:39

Szima Gábor a DVSC támogatói között

Péntek délután sajtótájékoztató keretében mutatkozik be a klub legújabb szponzora, az ifj. Szima Gábor érdekeltségébe tartozó debreceni Grand Casino. Tovább...

2014. november 12., 20:37

Közel volt a bravúr

Nagy küzdelmet, sok hibát és helyenként őrült rohanást hozott a Balaton-parti kiruccanás. Az utolsó percig nyílt mérkőzésen a DVSC végül alulmaradt a Siófokkal szemben (30:28). Tovább...