DVSC kézilabda

2011. december 27., 21:00

Kifelé a gödörből

Ismert, hogy a DVSC-FÓRUM női kézilabdacsapata súlyos anyagi gondokkal küzd. Miközben Debrecen legfelsőbb szintű vezetői , támogatói maximális segítséget nyújtanak, s mindent megtesznek a csapat egyben tartásáért, a háttérben komoly erők dolgoznak a csapat újabb két játékosának elcsábításáért.

Karácsony után ma délután újra találkoztak lányaink, kemény edzéssel készültek az előttünk álló feladatokra.

A Város és a névadó szponzor összefogásának eredményeként ma kifizetésre kerültek a december 10-én esedékes munkabérek, s úgy hírlik, hogy a napokban újabb pénzinjekció érkezik a DVSC számlájára.

A megnyugtató hírekhez az is hozzá tartozik, hogy Városunk vezetői ma is hitet tettek amellett, hogy több játékost már nem engednek el, sőt azon dolgoznak, hogy az elmúlt félévben távozott debreceniek nagyobb részét visszacsábítsák a következő bajnokságra.

Ennek ellenére ma két játékosunk igazolatlanul hiányzott az edzésről, terveikben más csapatokhoz való igazolás szándéka áll.

Nem vették fel fizetésüket, s az egyik indok az volt, hogy szakmai szinten zsákutca lenne számukra a tavasz (a 12 pontos csapattól a 3 pontoshoz...). Hiába Városunk garanciája, az őket képviselő ismert "menedzseriroda" olyan kétséges szerződésszegési útra akarja őket vinni, amelyből sem a DVSC, se a játékosok nem jöhetnek ki jól.

Barátok, a kézilabda ikonjai, egymás között. Lehet, hogy a magyar női kézilabda érdekében igazából nekik is menedzser szakmát kellett volna választaniuk?

Ezen menedzser iroda honlapján szinte az összes távozó volt DVSC-s játékos megtalálható. Sajnos, az MKSZ részéről nincs leszabályozva a zavarosban halászó, csak a saját érdekeiket néző, a játékosokat és a klubokat egyaránt befolyásoló közvetítők tevékenysége.

A DVSC egyetlen játékost sem enged el már, a régi menedzsment már nem, az új még nem is írhatná alá a szerződések megszüntetését. Így a távozni akaró játékosok azt kockáztatják, hogy egy hosszas jogi procedúra miatt kifutnak az átigazolási szezonból, s legközelebb bajnokin csak 2012 szeptemberében léphetnek pályára.

Bízunk abban, hogy mindenki a józan eszét veszi elő, s akkor teljesíthető lesz az alapszakaszban a 18-20 megszerzett pont, s az azzal járó 7-8. hely.

A következő bajnokságra megerősödve, immár újra a dobogó lesz a cél!

Eddig a hír, s néhány gondolat kedvencünkért, a LOKI női kézilabdacsapatáért.

Harcoljunk a lányokért!

Debrecen megérti, ha játékosai az ismert nehézségek miatt új utakra, új csapatokra, új lehetőségekre vágynak, mert fejlődésük, karrierjük akkor is töretlen kell maradjon, ha éppen a LOKI ellehetetlenül.

Léránt Vivien Debrecen legjobb játékosa, fiatal csapatunk vezére. Mindent megteszünk Debrecenben tartásáért.

Debrecen megérti, ha a játékos menedzsert - vagy nevezzük éppen játékos közvetítőnek – keres, hogy mentse, ami menthető, illetve az találja meg számára az ideális lehetőséget, elvégre neki a dolga a kézilabda.

Debrecen megérti a menedzsert is, aki akkor dolgozik jól, ha forgatja játékosait, s igyekszik őket a lehető legjobb helyre közvetíteni, hiszen adott esetben ebben rejlik az ő haszna, s ez a játékos érdeke is.

Debrecen viszont nem értheti meg, s nem is érti, miért nem a patinás, nagymúltú csapat fennmaradása mellett dolgozunk, amikor már rendeződni látszanak a sorok, újra áramlik pénz hozzánk. Miért, miért?

Ismétlem, nem azzal a menedzserrel van probléma, aki igyekszik kimenekíteni a játékost a zavaros helyzetből, azért tiszteljük. A probléma inkább az, hogy most már segíteni kellene inkább a csapaton, taszítani egyet előre.

Kazai Anitát a legkedvesebb gyermekünknek tekintjük. Vajon hátat fordít nekünk?

Le a kalappal azok előtt a szurkolók előtt, akik kihajtották a Fehérvár elleni győzelmet. A szemébe kell nézni ezeknek az embereknek is.

Tudom, a lelkiismeret ma már nem nagy szó, nem is tudom, létezik-e még. Nem is ezt a kérdést szeretném feltenni lányainknak, sokkal inkább azt: miért kell pontosan most elhagyni Debrecent, amikor megkaptuk a jelzést városunk vezetőitől, amikor feltűnik a fény az alagút végén?

Mi kellene még, ha van fizetés, van szurkolótábor, van városvezetői támogatás, szeretünk benneteket, s van, ki könnyezve élte meg a csütörtöki meccset: tényleg, mi tehetnénk még értetek?

handball

40 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz!
(Vagy regisztrálj!)Azt nem tudom,hogy a jó Lajosod miért várta meg,míg szétesik a csapat:Bezzeg a kosárhoz ment vagy 60 milka:
kardamom........................................................................Tudja kedves sporttárs az ön házában én se nagyon parancsolgatok,ha csak élvezeti jogom van.Mikkor panaszkodik,meghallgatom,kérdezek,Ön azt mondja megpróbálja megoldani.Mit lehet tenni?Időbe kell szólni, nem motyogni,SZÓLNI ,hogy baj VAN.A kosár bent van a sport centrumba ahová a kézit is szeretnék bevinni.Szóval ami a tied az nem az enyém még ha úgy kezdődik a neve,hogy Debrecen akkor sem.

darnoy 2012. január 3., 08:46

Azt nem tudom,hogy a jó Lajosod miért várta meg,míg szétesik a csapat:Bezzeg a kosárhoz ment vagy 60 milka:

kardamom 2012. január 2., 18:15

Ha meg tudunk egyezni – csak jogtiszta helyzetben, a számlák teljes ismeretében tudjuk az együttműködést elkezdeni –, Tehát a Lajos megmondta és reméljük úgy lesz.Miért ne lenne úgy,bizakodjunk.Ha rend lesz,nem hiszem,hogy a Lajos megelégszik a KÖZÉP SZERŰSÉGGEL ez biztos.Úgy legyen!

darnoy 2012. január 2., 12:42

Nos, örülök, hogy e cikk ilyen indulatokat gerjesztett. Mindez azt jelenti, hogy valahol itt van a problémák gyökere. Kinek van igaza? Adott esetben mindenkinek. A játékosnak is, a pénzt adó tulajdonosnak is, a bajokat átvállaló városnak is, a menedzsernek is, a saját szemszögéből. Egy valami hiányzik e körből, amit így hívnak: LOKI, llletve szurkolói. Valahol ez a szópárbajok nyomán érdektelenné vált. Én azt kívánom a jövőre vonatkozóan, tekintettel arra, hogy ez egy csapatjáték, amit azért szeretünk, mert közös a cél, közös a siker. közös a bukás, nos azt kívánom: vegye mindenki tudomásul, hol a helye. Ahogyan azt mondani szokták, mindenki olyan szeletet vágjon magának a tortából, ami őt megilleti. Bármilyen jó, vagy rossz is az. Nem tisztem védeni, de elítélni sem senkit, de azt üzenem: vegye mindenki tudomásul, hogy Debrecen női kézilabda csapatot akar, s ennek érdekében mindent meg is tesz. Én is meg fogok, a magam eszközével. Aki segít nekünk céljaink elérésében, azt nagy szeretettel látjuk köreinkben, az első sorból nézheti a meccseket. De aki ellenünk lesz, azt nem fogjuk tudni tisztelni, miért is tennénk azt. Új időszámítás kezdődött, ajánlatos lesz ezt mindenkinek figyelembe venni. Én kívánok mindenkinek boldog új évet, s megjövendölöm: el fogunk indulni felfelé, ha törik, ha szakad.
Véleményem szerint nyártól legkedvesebb saját játékosaink vissza fognak térni, s remélhetően, csodálatos fiataljainkkal együtt, fel fog épülni egy nagy csapat. Ha akarja ezt a menedzser, ha nem. Kedves LOKI szurkolók! Hiszem, hogy hosszú távon nem lehet széllel szemben menni. Ha a város, Pajna és Kósa urak akarják a mi legkedvesebb játékunkat, akkor minden akadály előbb-utóbb el fog hárulni. Kedves menedzser Urak! Köszönjük, hogy segítettetek játékosainknak a válságos időszakban, de célszerű lenne szélirányba fordulni ezek után nektek is. Hagyjuk a múltat, nézzünk előre, mindenki így jár jól. Azt meg, hogy a történelem egyszer hogyan ítéli meg Gellén András munkáját - meg a hatszáz millióját, meg a sportcsarnokot, meg a szenvedélyét -, nos, az majd letisztul. De addig is maradjunk annyiban, hogy az eltelt esztendőben az edző, a játékos, a tulajdonos, a gyúró, az orvos, a szurkoló, sőt még jómagam is hozzáadtunk ehhez a csapathoz. Hát, tessék végre nektek is, menedzser urak, hozzátenni valamit ehhez a csodálatos játékunkhoz! BUÉK!

handball 2011. december 31., 16:57

Törvény... :D :D :D Köszönjük... :D :D :D

junkies84 2011. december 31., 15:04

Kedves junkies84!
Mi lenne ha átolvasnád figyelmesen amit írtam,akkor nem a magadét
fújnád,hanem megértenéd hogy a jog és törvény alapján,a DVSC Kézilabda KFT nem sértette meg 1 játékossal szemben sem a vele kötött szerződést.Ez nem bizonyítvány magyarázat,hanem tény!Ennyi!

Okostojás 2011. december 31., 14:54

Kedves Okostojás! Te mondod a magadét, én mondom a magamét! Nem akarok Veled vitába szállni! András tudja mi az igazság, a lányok tudják mi az igazság! Ha van pénz és el is jut a játékosokhoz akkor nem mennek el innen! CSAK EBBE GONDOLJ BELE! Jókedvében, szezon közben senki nem vált szívesen! Főleg nem helyi nevelésű és kötődésű játékosok! Lehet itt magyarázni a bizonyítványt! De felesleges...

junkies84 2011. december 31., 14:44

vargabarna te nagyonokos!
Nincs gelén-féle szemellenzőm.
csak van valami,amit úgy hívnak,hogy jog,törvény!Ez alapján írtam le a helyzetet.De te mint nagyon buta,ezt nem bírod megérteni.

Okostojás 2011. december 31., 14:16

Ez egy nagy hazugság, amit leirtál vb

G. A. 2011. december 31., 14:12

junkies84!
A DVSC Kézilabda KFT nem tartozik a játékosoknak!!!!Volt elmaradás,de az sem olyan mértékű,ami miatt azonnal el kellett volna engedni a játékosokat.Hogy Gellén András mégis elengedte őket,az egy másik kérdés.
És a lényeg junkies84!
Ami tartozás a lányok felé van,az nem a DVSC Kézilabda KFT sara!!!!!!
Na még egyszer lassan,hogy Te és mindenki megértse:
Ami tartozás a lányok felé van,az nem a DVSC Kézilabda KFT sara.
Ennyi.Értse már meg végre mindenki.
Hogy ki mit ígért a lányoknak,a DVSC-vel fennálló szerződésen kívül,ahhoz DVSC Kézilabda KFT-nek semmi köze nincs.
Remélem érthető.

Okostojás 2011. december 31., 14:10

okostojci! kicsit vedd már le a gelén-féle szemellenződet! ugyanazt fújod, mint ő a témával kapcsolatban. nem vagyok menedzser, semmi közöm hozzájuk. DE! egy lány mögött sem álltak pisztolyt a arkójukhoz szegezve, hogy írják alá a menedzseri szerződést. gondol csak bele: pénz nélkül, szezon közepén egymaga kihez fusson, hol keresgéljen? nagy segítség ilyenkor valaki, aki jártas a csapatkeresésekben, tárgyalásokban.

és igen, ahogy junkies írta: nem volt fizetés hónapokig. most mivel akarják marasztalni Vivit és Anitát? A minimálbér elmaradás kifizetésével. A reklámszerződések után járó pénzek meg valahol Kenyában. TE MARADNÁL?

vargabarna 2011. december 31., 14:04

A többi csapatnál sem jobb a helyzet. Nem kell úgy beállítani, mintha itt lenne a legnagyobb sz.r! Mindjárt elsírom magam, hogy néhányan havi 2-300 ezer forintból nem tudtak megélni!

Fantomas 2011. december 31., 11:55

Figyelj Okostojás!

EZ A LÉNYEG: Nem, hogy csúszás volt a fizetésekkel, hanem egy jó pár hónap TELJESEN ki is maradt, a többi hónapban meg fizetésük töredékét kapták meg a játékosok! Sőt! Tavalyi pénzzel IS tartoznak a lányoknak ami méltán megilletné Őket az elért eredmények alapján!!!
Szerintem Te sem dolgoznál szívesen több hónapon keresztül ingyen...
Úgyhogy senki se csodálkozzon, hogy itt tart a Loki ahol tart!
Ave Bandi??? NEVETSÉGES...

junkies84 2011. december 31., 10:06

Ha esetleg nem olvastátok volna,akkor ezt mecsoreloaded írta a fórumban.Bár hivatkozást nem közölt,de elgondolkodtató,hogy a Barcelonánál is hasonlóan látják a dolgokat.Csak az foci és nem kézi.Na ennyi legyen is elég a semmirekellő Nándikából és társaiból.Az meg senkit nem érdekel,hogy mit csinált ezelőtt.Felőlem szamaritánius is lehetett,ha most csak:"Egyetlen cél lebeg elóttük a haszonszerzés. Ók a magyar sport szégyenei akik a személyes érdekeiket veszik csak figyelembe".

Egy kis off, ami Bandi bácsi és az ügynökök viszonyáról is szólhatna:

Barcelona: Az UEFA-nak lépnie kell a játékosügynökök terén - Rosell

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona elnöke, Sandro Rosell szerint az Európai Labdarúgó-szövetségnek (UEFA) meg kell változtatnia szabályzatát a játékosügynökökkel kapcsolatban.„Mindig azt kérdezem magamtól, hogy miért a klub fizeti a játékosügynök fizetését, aki klienséről tárgyal egy másik csapattal?" – tette fel a kérdést a Barcelona elnöke, Sandro Rosell, majd hozzátette: szerinte nincs értelme annak, hogy a klub jutalékot fizet a játékosügynököknek, s arra kéri az UEFA-t, hogy változtasson ezen a rendszeren.

Gianni Infantino, a FIFA főtitkára egyetért Rosellel: szerinte a játékosnak kellene fizetnie ügynöke jutalékát.

A rendszert – melynek segítségével egyes játékosügynökök több millió euróra tesznek szert – rengeteg kritika érte, s a FIFA szeptemberben jelenti be változtatási terveit.

Okostojás 2011. december 30., 20:19

Az ilyen tipusu "menedzserek" verik szét a magyar sportot spotágtól függetlenül. Életükben nem dolgoztak sportszervezetnél, könyvból tanulták a sportszrvezést, vagy ott sem, sportvezetók soha nem voltak. Egyetlen cél lebeg elóttük a haszonszerzés. Ók a magyar sport szégyenei akik a szamélyes érdekeiket veszik csak figyelembe.

bszoke1949 2011. december 30., 16:09

Bognár Nándor volt sportoló, tudja mi a csapatszellem és emellett nagy szíve van. Nem gondolnám hogy rosszat akar a játékosoknak. akárcsak más sportban, sok tehetség várja hogy lehetőséget kapjon,akár külföldön is, mert mind a sport, mind az élet lényege a fejlődés... bár sok időbe tellhet kinevelni magas szinten játszó embereket de akadnak még "szót kérő" trónkövetelők.

Igor eagle 2011. december 30., 14:42

Azt még azért tudd vargabarna,hogy a tisztelt jószívű,mindig csak a játékosok érdekeit néző Nándika manager és társai miatt,most nagy szarban lehet Léránt Vivi és Kazai Anita is.Ugyanis nem áll fenn a DVSC részéről a szerződésszegés irányukba.Így a DVSC-nél kellene edzeniük és tudtommal a héten pár edzést kihagytak,ami ha indokolatlanul tették,akkor az szerződésszegés az Ő részükről.Ez elkerülhető lett volna,ha mélyen tisztelt managerük amikor bent voltak Pajna Zoltánnál,utána közli velük,hogy bocs lányok,de érvényben marad a szerződésetek a DVSC,mivel nem kötelesek elengedni titeket.Sőt ha jók az infóim,akkor Pajna Úr közölte is velük,hogy nem kívánja elengedni a 2 lányt a DVSC-ből,mert nincs miért(jogalap)és szükség van rájuk.
Csókollak.
De hát a manager ezt nem

Okostojás 2011. december 30., 12:49

Figyelj vargabarna!
1.A DVSC-NAGYON FIGYELJ MERT ITT A LÉNYEG!-,TEHÁT A DVSC nem tartozott több hónapnyi fizetéssel.Volt elmaradás,de nem olyan mértékű ami miatt el kellett volna engedni a játékosokat.Hogy miért lettek elengedve mégis,az egy másik dolog.
2.A Nándika féle ...... menedzsereket hagyjuk.Tudnék mit mesélni róluk.Elég megnézni azt a szerződést amit Triffa Ágival meg Juhász Gabival kötöttek,ami miatt igen hátrányos helyzetben voltak a lányok és nem az Ő érdeküket szolgálta.
3.Nándikáék meg hogy hogyan hülyítették,hülyítik a játékosokat,az is megérne egy misét.
4.Természetesen nem a managerek nyakába akarom varrni a rossz dolgokat,de azért ne magasztald már őket,mert olyan messze vannak ettől,mint Makó-Jeruzsálemtől.
Nagyon nem kell félteni a menedzsereket.
Persze tisztelet a kivételnek,már ha van.
5.Egyébként Te nem manager vagy véletlenül hogy így véded Őket?

Okostojás 2011. december 30., 12:24

vargabarna jól nyomod a rizsát, talán csak nem egy menedzser vagy?

Joo 2011. december 30., 12:08

Nem a menedzser fűti a játékost, hogy menjen el, hanem a játékos unja meg az 5-6 hónapos tartozásokat, el akar menni, a menedzser talál neki csapatot. Ennyi.

vargabarna 2011. december 30., 11:56

Ja igen okostojci! Aki a legtöbbet ártott a LOKI-nak az nem egy menedzser, hanem egy-két tulajdonos.

vargabarna 2011. december 30., 11:44

Kedves sporttársak! Tegyünk már 1-2 dolgot tisztába! Arról, hogy a Lokinak nincs pénze, hogy a tulajdonosok "eljátsszák" a pénzt, hogy nem sikerül támogatót szerezni, hogy az önkormányzat számára csak a foci létezik, arról semmilyen menedzser nem tehet!
Arról sem, hogy több hónapnyi fizetésnélküliség után a szerződés semmissé válik és a játékos szabadon igazolható. És az sem a menedzser bűne, hogy az utolsó pillanatokban - amikor kiderül, hogy közel a megállapodás egy másik csapattal - megpróbálnak helyi szinten tüzet oltani egy kanál vízzel azok, akik idáig juttatták a csapatot. Szezon közben pedig egy játékosnak azzal foglalkozni, hogy hová menjen, milyen lehetőségei vannak, lehetnek nem igazán 1xű. Ennek megkönnyítése a menedzser, aki leveszi ezt a terhet és az ezzel járó futkosást és stresszt a játékos válláról.

vargabarna 2011. december 30., 11:42

Most néztem meg a tavalyi csapatfotót, 12-en mentek el azok közül, akik a képen vannak. Viviennek köszönjük meg az elmúlt három meccsen mutatott eredményét, Anita pedig nem áruló, csak úgy járt, mint a piramisjátékban az utolsók, kitartott, s most ő rajta csattan a büntetés a többiek miatt? Amúgy tényleg hihetetlen, hogy egy szárnyaló csapat hogy tudott így darabjaira hullani.

Tilla53 2011. december 29., 15:13

Köszönöm megtaláltam és már üzentem is nekik.

bszoke1949 2011. december 29., 09:27

A névsorban ott van Csáki Viktória (Metz Handball), meg még egy-két érdekes név (http://www.sportconcept.hu/build/customers.php).

Georges 2011. december 29., 08:52

De siess,mert többen is pályáznak a skalpjára.

Okostojás 2011. december 28., 21:53

T.bszoke1949!
Itt az oldal ahol megtalálható.Az egyik menedzser aki a legtöbbet ártott a LOKI-nak Bognár Nándor Ügyvezető igazgató.http://www.sportconcept.hu/build/members.php

Okostojás 2011. december 28., 21:51

Most is mint mindig nagyon jól szóltál Tibi! De bármennyire is szeretném én is, hogy legalább ez a két játékos maradjon, nem tudom elítélni őket ha elmennek. Tulajdonképp a Vivi segítségével nagyon fontos két pontot szereztünk csütörtökön. Ha Ő úgy látja jónak, hogy neki Újvárosban jobb, hát legyen szerencséje.. Én ott látom a hibát, hogy a város nem készült "B" tervvel arra az esetre, ha a Bandi bá nem tud októberben fizetni. Hagyták , hogy teljes reménytelenségbe kerüljön a csapat és szétszéledjen. Úgy látszódik csak a fiatalok maradnak a tavaszi idényre. Kell még két pont és akkor középház biztos szerintem. Jövőre meg lehet építkezni. A menedzserek szerepe meg sajnos pont a mi csapatunk okán nagyon is felértékelődött. Ami nagy gond a sportág jövője miatt. Mert a meglévő tortából visznek el egy szeletet. És nem annyira nagy az a a torta...

loki60 2011. december 28., 21:41

Jó lenne azoknak a titokzatos menedzsereknek a fényképét a honlapra kitenni akik élősködnek a magyar kézilabdában és akik felismerik őket kézzel foghatóan elbeszélgetnének velük. Kihasználják, hogy a csapatnál anyagi gondok vannak,és az ingyen megszerzett játékosokat busás haszonnal eladják. Jó lenne a szövetség emberei felfigyelnének ezekre az ingyenélőkre. Sok csapatnál vannak még tartozások, ezek a játékos vándorlások előbb utóbb több csapat megszünéséhez vezetnek.

bszoke1949 2011. december 28., 21:07

Hát nem szívesen írom le de ezek után csibe a szememben áruló.....

K.Tamás 2011. december 28., 20:49

http://www.haon.hu/lerant-es-kazai-is-elkoszont-de-ez-meg-nincs-lefutva/1872161

Sötét Mancs 2011. december 28., 16:47

Kérdés?????
Az említett játékosok tudták karácsony előtt, hogy fizetést kapnak?
Ha már volt fizetés, miért nem az ünnepek előtt, hogy a három nap alatt gondolkozzanak el a folytatásról???? Elvégre nem a karácsonyi angyal, télapó, mikulás, nyuszi, kéményseprő, stb. hozta a fizetést,és nem hiszem, hogy ez 27-én lett eldöntve!!!!
Így bármennyire sajnálnám, ha itt hagynák a LOKI-t, nem csak ŐK tehetnek megint a távozásról.

nemtom 2011. december 28., 11:47

Nem egyszerű év közben "normális" játékost igazolni.

Fantomas 2011. december 28., 09:16

Én elengedném mindkét játékost, erőszakkal kár itt tartani őket. Kazai fejben a Cornexi ellen már máshol járt. Ha Léránt meg a 3 pontos nevelőegyesületébe akar igazolni akkor menjen. Inkább az a kérdés tudunk esetleg játékost igazolni év közben.

Kőszikla 2011. december 28., 08:40

Persze Csibe maradásának is örülnék...

hajrá 2011. december 27., 22:29

Mi az, hogy Léránt "legalább" tett? A hátán vitte a csapatot a legutóbbi meccseken!!! Mindezt úgy, hogy valójában semmi nem köti ide, egy fél éve van velünk és eddig csak a csődből jutott neki.
De mindezek ellenére nagyon örülnék neki, ha maradna.
Szóval ne tegyünk egyenlőségjelet kettőjük közé...

hajrá 2011. december 27., 22:28

Nincs ebben a két lányban semmi Klubszeretet? Nekik ennyire semmit nem jelent a Dvsc mezében játszani? Csibe aki a tábor kedvence volt mindig, hogy tud ezek után a szurkolók szemébe nézni? Hányok az ilyenektől.... remélem a Klub nem engedi el őket csak úgy, legyen jogi vita és ne játsznak szeptemberig!! E helyükre meg jöjjenek azok a lányok akiknek a Dvsc az életük és nem a munkahelyük!!

K.Tamás 2011. december 27., 21:50

Pont ez az...Csibének már ezen a meccsen se volt motivációja, csak a helyet foglalta...legalább Léránt tett is azon a meccsen valamit a csapatért, nem volt indiszponált. Ha lehet választani akkor egy motivált fiatal, mint egy fejben nem a pályán levő Kazai...

Sötét Mancs 2011. december 27., 21:39

Ezt kérdezd meg azoktól a fiataloktól, akik mondjuk huszadát kapták a csütörtöki meccs után, ötször olyan teljesítményért.

handball 2011. december 27., 21:34

És az a 2 játékos elég motivált lesz, hogy itt lesz tartva?

Sötét Mancs 2011. december 27., 21:24

További hírek

2014. november 30., 10:48

Az olasz válogatott a Hódosban

December 5-én 17:30-kor az olasz válogatottal játszik edzőmérkőzést a DVSC. Tovább...

2014. november 21., 20:58

Nagy csatában sikerült győzni

A DVSC hatalmas küzdelemben, háromgólos félidei hátrányból fordítva szerezte meg a két pontot, és ezzel megerősítette helyét a középházban. Tovább...

2014. november 20., 16:01

Újabb fontos mérkőzés

Pénteken ismét egy közvetlen rivális látogat a Hódosba. A Mosonmagyaróvár legyőzése kulcsfontosságú, ha a Loki az alapszakaszt a legjobb nyolc között szeretné zárni. Tovább...

2014. november 13., 10:39

Szima Gábor a DVSC támogatói között

Péntek délután sajtótájékoztató keretében mutatkozik be a klub legújabb szponzora, az ifj. Szima Gábor érdekeltségébe tartozó debreceni Grand Casino. Tovább...

2014. november 12., 20:37

Közel volt a bravúr

Nagy küzdelmet, sok hibát és helyenként őrült rohanást hozott a Balaton-parti kiruccanás. Az utolsó percig nyílt mérkőzésen a DVSC végül alulmaradt a Siófokkal szemben (30:28). Tovább...