DVSC kézilabda

2014. október 13., 19:58

Kupameccs Orosházán

Holnap az OXXO Energy Orosházi NKC csapata látja vendégül a DVSC-t a Magyar Kupa 3. fordulójában, a továbbjutásról ez az egy mérkőzés dönt.

Keddi ellenfelünk az NB I/B keleti csoportjában szerepel, öt mérkőzés után a nyolcadik helyen áll. (A sorozatban a DVSC juniorjaival is találkoznak majd november végén.)

Az Orosháza legutóbb szoros, fordulatos mérkőzésen kapott ki az Egertől. Domokos Kinga, a házigazdák irányítója a klub honlapján számolt be a játékosok lelkiállapotáról és várakozásairól:

– Személy szerint nagyon csalódott és elkeseredett vagyok az Eger elleni meccs miatt. A héten két tétmérkőzés is vár ránk, és nem szabadna sokáig a múlt szombati összecsapással foglalkoznunk, mégis ott motoszkál még a fejekben. A DVSC ellen nem mi vagyunk az esélyesek, de azt gondolom, hogy mindent meg fogunk tenni a helytállás érdekében, szeretnénk az elkövetett hibákat kijavítani. Igazából nekünk a pénteki Kispest elleni bajnoki most a legfontosabb feladat, arra kell maximálisan készülnünk, mert ott csak a győzelem elfogadható!

A DVSC hatodik alkalommal találkozik az Orosházával. A két szezonban (1999/2000, 2000/2001) az NBI-ben is bemutatkozó Orosházának egyszer sikerült megtréfálnia a Lokit, a többi alkalommal debreceni siker született. 2007-ben, a két csapat legutóbbi összecsapásán, mely a mostanihoz hasonlóan szintén egy orosházi kupaszereplés volt, fölényesen nyert a Debrecen: Orosháza - DVSC 14:46 (3:24).

A holnapi mérkőzés játékvezetői a Janáky Csaba, Temesi Péter bírópáros, akik ebben az összeállításban először bíráskodnak Loki-meccsen.

Szöveges közvetítés az onlajnok.com-on.

Ne felejtsétek el a góltotót, hiszen a hagyományokhoz híven kupamérkőzésekre is tippelünk.

Szólj hozzá elsőként!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz!
(Vagy regisztrálj!)További hírek

szeptember 1., 13:00

Szacsa újratöltve: nem csak a szíve húzta vissza a Loki átlövőjét

Karnik Szabina sokaknak okozott nagy örömet azzal, hogy visszatért Debrecenbe - és persze saját magának is! Tovább...

július 13., 16:35

Köstner Vilmos mesteredző, erről már diploma is árulkodik

A DVSC Schaeffler szakmai munkáját irányító tréner a legmagasabb szintű szakmai elismerést vehette át a Testnevelési Egyetem diplomaosztó ünnepségén. Tovább...

július 4., 14:38

Az ikon visszatért: újra a Lokinál dolgozik a klub történetének legeredményesebb kézilabdása

A Lokival bajnok és kétszeres EHF-kupagyőztes Csapó Erika öt évig tartó kisvárdai és szegedi kitérő után ismét a Loki fiataljaival foglalkozik. Tovább...

június 16., 14:30

A nevében is Arany: Eb-győzelemre készül a Loki tehetséges szélsője

Arany Rebeka első debreceni szezonján van túl sikeresen. Az őszi folytatás előtt még várja a hazai rendezésű junior Eb. Játszani, győzni szeretne... Tovább...

május 28., 10:53

Anna sikere: a Loki átlövőjét beválasztották az elmúlt szezon álomcsapatába

A M4 Sport csatorna hagyományaihoz híven megválasztotta a szezon legjobb kezdőhetesét. Kovács Anna is benne van. Tovább...