DVSC kézilabda

2014. október 13., 19:58

Kupameccs Orosházán

Holnap az OXXO Energy Orosházi NKC csapata látja vendégül a DVSC-t a Magyar Kupa 3. fordulójában, a továbbjutásról ez az egy mérkőzés dönt.

Keddi ellenfelünk az NB I/B keleti csoportjában szerepel, öt mérkőzés után a nyolcadik helyen áll. (A sorozatban a DVSC juniorjaival is találkoznak majd november végén.)

Az Orosháza legutóbb szoros, fordulatos mérkőzésen kapott ki az Egertől. Domokos Kinga, a házigazdák irányítója a klub honlapján számolt be a játékosok lelkiállapotáról és várakozásairól:

– Személy szerint nagyon csalódott és elkeseredett vagyok az Eger elleni meccs miatt. A héten két tétmérkőzés is vár ránk, és nem szabadna sokáig a múlt szombati összecsapással foglalkoznunk, mégis ott motoszkál még a fejekben. A DVSC ellen nem mi vagyunk az esélyesek, de azt gondolom, hogy mindent meg fogunk tenni a helytállás érdekében, szeretnénk az elkövetett hibákat kijavítani. Igazából nekünk a pénteki Kispest elleni bajnoki most a legfontosabb feladat, arra kell maximálisan készülnünk, mert ott csak a győzelem elfogadható!

A DVSC hatodik alkalommal találkozik az Orosházával. A két szezonban (1999/2000, 2000/2001) az NBI-ben is bemutatkozó Orosházának egyszer sikerült megtréfálnia a Lokit, a többi alkalommal debreceni siker született. 2007-ben, a két csapat legutóbbi összecsapásán, mely a mostanihoz hasonlóan szintén egy orosházi kupaszereplés volt, fölényesen nyert a Debrecen: Orosháza - DVSC 14:46 (3:24).

A holnapi mérkőzés játékvezetői a Janáky Csaba, Temesi Péter bírópáros, akik ebben az összeállításban először bíráskodnak Loki-meccsen.

Szöveges közvetítés az onlajnok.com-on.

Ne felejtsétek el a góltotót, hiszen a hagyományokhoz híven kupamérkőzésekre is tippelünk.

Szólj hozzá elsőként!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz!
(Vagy regisztrálj!)További hírek

2014. november 30., 10:48

Az olasz válogatott a Hódosban

December 5-én 17:30-kor az olasz válogatottal játszik edzőmérkőzést a DVSC. Tovább...

2014. november 21., 20:58

Nagy csatában sikerült győzni

A DVSC hatalmas küzdelemben, háromgólos félidei hátrányból fordítva szerezte meg a két pontot, és ezzel megerősítette helyét a középházban. Tovább...

2014. november 20., 16:01

Újabb fontos mérkőzés

Pénteken ismét egy közvetlen rivális látogat a Hódosba. A Mosonmagyaróvár legyőzése kulcsfontosságú, ha a Loki az alapszakaszt a legjobb nyolc között szeretné zárni. Tovább...

2014. november 13., 10:39

Szima Gábor a DVSC támogatói között

Péntek délután sajtótájékoztató keretében mutatkozik be a klub legújabb szponzora, az ifj. Szima Gábor érdekeltségébe tartozó debreceni Grand Casino. Tovább...

2014. november 12., 20:37

Közel volt a bravúr

Nagy küzdelmet, sok hibát és helyenként őrült rohanást hozott a Balaton-parti kiruccanás. Az utolsó percig nyílt mérkőzésen a DVSC végül alulmaradt a Siófokkal szemben (30:28). Tovább...