DVSC kézilabda
Gellén András, a DVSC-Fórum többségi tulajdonosa és ügyvezetője korábban is sokat írt a honlap fórumjába Bandi bácsi, Bajnokcsapat 2011, majd G. A. néven. Ebben a rovatban rendszeresen olvashatók írásai.

2011. május 29., 23:04

Tilalom

Ez elmúlt időkben folyamatosan nőtt adókötelezettségünk. Az EKHO-ra való átállás miatt a DVSC Kézilabda Kft 2010-es 200 milliós költségvetéséből 31 milliós, 18 jogcímen keletkezett adóbefizetésünk után a 2011/12-es szezonra 50-55 millió forint közteherrel számolunk.

Arra a felvetésre, hogy ennek fejében az állam finanszírozza a Nemzeti Csapatot, semmi visszajelzést nem kaptunk. Ezért nem tehetünk mást, mint a németek elleni selejtező mérkőzésekre a DVSC megtiltja a részvételt játékosai számára. Amennyiben ennek ellenére saját döntésük alapján a kézilabdázók a szereplés mellett döntenek, akkor ez azonnali szerződésbontást fog maga után vonni!

A sportegyesületek adóterhei az elviselhetetlen szint fölé nőttek, nem az elhibázott sporttörvényről kellene papolni, hanem az egyházakhoz hasonlóan adómentességet kellene adni MINDEN sportegyesületnek, a lehető legrövidebb időn belül. Ha mindenkire nem lehetne ezt kiterjeszteni, akkor a válogatott játékosokat adó, utánpótlást nevelő klubokat kellene első helyen helyzetbe hozni, nem pedig kizsigerelni, amikor e rengeteg pénzből SEMMIT sem kaptunk vissza!

Mivel eddig süket fülekre találtunk, így durvább módszerekhez kell nyúlnunk!

Gellén András és a DVSC Kézilabda Kft.

36 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz!
(Vagy regisztrálj!)Ja! A fociban nem is olyan régen csak azt olvashattuk , hogy majdnem az összes csapatnak TB és adó tartozása van. Sokszor elhangzott , hohy néha több tízmillióra rúgott. Akkor megpróbáltak ellenük csődeljárást indítani , vagy foglalni , esetleg az áramot és a vizet is kikapcsolni , mert azzal is tartoztak. Ha nem volt szponzor , akkor nem egy estben az állam fizette ki , vagy államilag garantált hitelt kaptak , amit nem fizettek vissza.Ez aztán a megoldás!!!!!!

marczika 2011. május 31., 22:50

Sok cég foglalkozik diákmunkával ill. munkaerő kölcsönzéssel. Ott ha valaki munkaerőt bérel , akkor csenget rendesen , vagy különben hoppon marad. Itt ingyen akarja a szövetség a válogatottakat játszatni. Másrészt elindult Debrecenben egy nagy beruházás , ami az utánpótlást lesz hivatott segíteni. Ők néhány év múlva a válogatottat erősíthetik , mégsincs se kedvezmény , a csarnok egy fillér állami pénzt nem kapott. Ezek után hogy lehetne az illetékes elvtársak figyelmét jobban felhívni az anomáliákra? De a szövetségi diktatúra igenis működik.
Azért emlékezzünk rá , hogy volt olyan időszak , amikor Szilágyi és Szántó azért nem volt válogatott , mert Komáromi Ákos nem engedte el őket. Biztos annak is meg volt az oka , csak akkor még nem büntettek.

marczika 2011. május 31., 22:45

Ja, és az első 94 ezer ft után a többi járulékos terhet is megfizetjük, egy átlagos, 500e Ft-os játékosnál összesen az 50%-os adó körül vagyunk.

Bajnokcsapat 2011 2011. május 31., 20:57

Jó nagy hülye vagy!
Az EKHO előtt nem létező adót kinek kellett volna megfizetni?
Mivel a játékos nettó bérre szerződik, így 100e nettó ekhós pénzt 117,700 Ft-ra kell bruttósítani.Ebből jön le a 15%, s a 117,700 után még fizetünk 20% adót. Tehát a százas nekünk 141,240 Ft-ba kerül, a kedvezményes kulcs 41%. Ez eddig nem volt.

Bajnokcsapat 2011 2011. május 31., 20:55

De tényleg nem értem az egészet...Az EKHO előtt is valakinek meg kellett fizetni az adóterhet csak az nem Bandi bá volt..Gondolom ezt úgy gondolta, hogy ezt majd a játékos megoldja..

CsákLáki 2011. május 31., 16:08

Sokan nem értik, hogy valamilyen formában ki kell fejezni az elégedetlenséget a szövetséggel szemben. Az MKSZ-nek egy érdekvédelmi szervezetnek kellene lennie, de ettől nagyon távol áll. Saját pecsenyéjüket sütögetik, siker esetén szivesen megjelennek a csapatok körül, de ha gond van még véletenül sem nyújtják a kezüket.

bszoke1949 2011. május 31., 11:40

Ez olyan, mintha a férjem felidegesít, s a gyereket pofozom meg. Sajnálom, hogy ez a sikeres évad így ér véget.

Tilla53 2011. május 31., 06:52

Azt gondolom, hogy ez az egész kérdés a rossz végén lett megfogva. Ami számomra érthető, hogy egy sportklub általában ma Magyarországon nem egy nyereségesen működtethető „üzlet”, hanem inkább egy társadalmilag hasznos áldozatvállalás. Azt hiszem, hogy ebben egyetértünk. Abban is, hogy ezt az államnak valahol illene elismernie és támogatnia. De szerintem a többi kérdésben Ön tévedésben van.
1. Ebben a mai kapitalista felfogásban nehéz beleverni a döntéshozók fejébe, hogy egy PROFI sportklub nem feltétlenül nyereségorientált vállalkozás. Persze, hogy nehéz, hiszen a világon mindenhol a PROFI sport üzlet. Így külföldön a foci, a kosárlabda, hoki, forma 1 stb. Itthon is az egyeseknek (pl. a fociban igenis van üzleti érdek). Évekig az volt a felfogás, hogy a profi sport nálunk is minden esetben üzlet, üzleti alapon kell működtetni. De ez nem igaz. A legtöbb sportban ez nem igaz. Erre persze lehet azt mondani, hogy akkor nem kell profinak lenni, de ez meg nem működne, mert akkor nem tudnánk felvenni a versenyt Európával. Így hát emiatt van ez az elfuserált dolog, hogy profi sportolók űznek nem nyereségorientált sportágakat. Szóval ez elfogadható, csak akkor ezt ott kezdődik, hogy a klubot először is egyesületként kell működtetni, esetleg non-profit Kft-ként (bár én ez utóbbit elég nehezen értelmezem, de ez legyen az én bajom). Amíg egy vállalkozás rt vagy kft, addig elég nehéz megmagyarázni, hogy nem profitorientált. Szóval először tessék létrehozni non-profit formát (hiszen van rá mód most már), és utána lehet minden mást számonkérni az államon.
2. Aki embereket foglalkoztat bármilyen formában, az fizesse meg utánuk a közterheket. Egy profi sportoló munkavállaló, szóval szerintem agyrém utánuk bármilyen adókedvezményt kérni. Miért is kéne? Egy orvos után is kell közterheket fizetnie a kórháznak, pedig ott sincs szó profitorientáltságról.
3. Valahol ott lehet megfogni szerintem a problémát, hogy az Ön cége adózott bevételéből fektet be a sportba. Örök probléma, hogy az adózott jövedelmet milyen körülmények között lehet újra megadóztatni. Ha ez a tilalom általánosan élne, akkor én tiltakozhatnék a boltban, hogy ne kelljen áfát fizetnem a tej után (egyesek szerint persze így is lenne rendjén). Annyit lehetne tenni, hogy az állam a társadalmilag hasznos „pénzkidobásokat” elismerné adómentesnek. Azaz nem a DVSC-nek, hanem a Korvex Kft-nek adna adómentességet a kézilabdába befektetett összeg után. De ebben az esetben megint elég fura lenne, ha az egyik cég befektethetne az általa tulajdonolt másik cégbe (mint elvileg a Korvex a DVSC-be). Ilyen alapon gyönyörű pénzmosodákat lehetne létrehozni állami segítséggel... (nyilván nem arra gondolok, hogy Ön a pénzét mossa, ne értse félre!) Szóval ehhez megint az egyesületi működés kéne.
4. Az, hogy minden egyesületnek adómentességet kéne adni, az megint elég furcsa. Ha úgy érti, hogy az egyesületi formában működőknek adómentességet lehetne adni bizonyos körben (pl. áfafizetés) az még renden lehet (de ez alól is kivétel a munkavállalók után fizetendő közterhek), de ez a gt-kre megint miért vonatkozna (pl. profitorientált focicsapatokra)?
5. Szerintem kár ezzel ez egész kérdéssel összemosni a játékosok válogatottban való szereplését. A sporttörvény világosan kimondja, hogy a munka törvénykönyve vonatkozik rájuk bizonyos különbségekkel (pl. bizonyos időszakokra kötelező elengedni őket). Ha az mksz nem tartja be az Mt. szabályait, akkor ezt valóban ki lehet belőlük kényszeríteni. De ahogy az Mksz-nek az adózási kérdésekhez nincs köze, addig ehhez meg az államnak nem nagyon (esetleg a sporttörvénybe bele lehet írni néhány olyan szabályt, ami kényszerítené az Mksz-t is).
6. Ennek az egésznek nem ez a módja, de ezt kifejtették helyettem már mások éppen elegen. Ezzel az eljárással a játékosokat és a nemzet kézilabdát szerető tagjait bünteti...

Tudom, hogy az Ön véleménye szerint semmi keresnivalója itt más csapatok szurkolóinak, de azért én vállalom ezt, mert ehhez a kérdésnek semmi köze nincs ahhoz, hogy én például kinek szurkolok. Bár való igaz, hogy amiatt tényleg elég furán érzem magam, hogy egy „egyéb pénzügyi kiegészítő tevékenységet” végző cég vezetőjének próbálok adóügyi tanácsokat adni...

vardam 2011. május 30., 22:14

Figyelemfelkeltésnek bőven jóvolt ez az egész, kicsit felkavarta az állóvizet....egyébként tényleg pofátlanság, amit a rendes adófizető polgárral művelnek.
Nekem a nettó bérem a bruttóhoz viszonyitva 55-60%, amiből még mindenhova fizessek 25% áfát, ergo marad netto 40%-om kb....ebből aztán el lehet tartani a sok bodzaszedőt az biztos...
Jogos Bandibá felháborodása...ha nem nála "dolgozik" az "alkalmazottja", akkor ne ő fizessen utána.

dartsos 2011. május 30., 21:40

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/noi-kezilabda-a-dvsc-enged-es-elenged-jatszhatnak-kezisei-a-nemetek-ellen-2079779?nocache

toma761 2011. május 30., 21:27

Mindenki sír itt a jobbnál jobb játékosok leigazolásáért, itt a válasz rá miért nem tesszük.Kész röhej ennyi adót dobálni egy feneketlen kútba.A hétköznapi ember is nézze már meg, már akinek van bérlapja, hogy mennyi adót vonnak le tőle, és miért? Az élősködöket (bodzaszedők, zsizsik) mi tartjuk el... Még szép, hogy Bandi bácsinak ez nem tetszik, végre az átlagember is elkezdhetne mozgolódni.Ez így már nem fog sokáig menni, hát így itt is megindult a lavina. És ez jól is van így, akinek ez nem tetszik dugja vissza a fejét a homokba...

Joo 2011. május 30., 19:27

Szomorú ez az egész helyzet de ha ez a pénz amit leadózott Gellén András a klub után, nem a politikusok zsebébe menne, hanem az országot ,,építenék,, belőle akkor megérteném

Gromet 2011. május 30., 18:44

Csak azt nem tudom, miért nem húznak már el innen az idegen szurkolók.

Bajnokcsapat 2011 2011. május 30., 18:43

És mi köze van, ahhoz az MKSZ-nek, hogy egy kft(tök mindegy kinek a hibájából csak az tud lenni) mennyi adót fizet a munkavállalóinak és valaki a válogatottban játszik?
Az MKSZ azért tud lobbizni, hogy egy egyesület elbírálása kedvezőbb legyen, egy kft az akkor is kft, ha épitőiparral, akkor is kft, ha kézilabdával foglalkozik.
Ha nincs egy valakinek elég pénze jobb játékosokra, akkor további szponzorok után néz, ha nem sikerül, akkor nem lesz olyan jó csapata, mint azt megálmodta.

CsákLáki 2011. május 30., 18:27

Alighanem itt ér véget a Loki sikertörténete.Ebből csak baj lesz,nem is kevés.Már az időzítés is eszetlenség:hét végén játszottunk a válogatottal,két nap múlva meg leszarjuk.Ezek az adózási szabályok már régen érvényesek,a tulajdonos már két hónaoja ugrálhatott volna,mégis a németek elleni meccs előttre időzített.Ki érti ezt?

kardamom 2011. május 30., 17:56

Az a baj, sokan még most sem értik.
A kézilabda nem nyereségorientált tevékenység. Valahogy életben kell tartani, s azért büntetnek, mert lemondok a köz javára a pénzemről. Én már akkor adózom, amikor Korvex KFT, vagy mint GA megfinanszírozom a DVSC-t. Idén már utóbbit tettem, 16% adót kifizetek mint GA, s mivel lemondok a pénzemről a DVSC javára, még 10% illeték jön. A többi adó már a DVSC-ben keletkezik, de ha az induló összeget nézzük, akkor összesen 50% adót kell fizetni azért, mert a köz javára lemondok a pénzemről. Ha például a hajléktalanok étkezését finanszíroznám, s azt mondanák, hogy fizessek rá még 50 %-ot az államnak, mert besegítek a közfeladatok ellátásába, akkor azt mondanám, hogy a faszomat beleverem! EZt nektek! De maradva a kézilabdánál, miért kell ennyi adót fizetni jótékonysági alapon? Követelik a jobbnál jobb játékosokat rajtam, de az állam elviszi az árát! És ennyi pénzből nem tudnak térítést fizetni a válogatott játékosokért, mikor két hónapig másnak dolgozik?

Bajnokcsapat 2011 2011. május 30., 17:35

Ajánlom mindenkinek ezt a beszélgetést:
http://forum.index.hu/Article/jumpTree?a=110484691&t=9018132
Csak hogy 1-2 dolgot felfogjatok...

Sötét Mancs 2011. május 30., 17:35

T. Gellén Úr! Egyszer már -saját bevallása szerint is - túlreagálta a Bulath Anita távozását és azt is írta, hogy saját hibáiból tanul...de ez ismét hiba, mégpedig szarvashiba. Sokat tett a Klubért, ez igaz, de ilyen sántítós dologba (Kft-egyesület) belemenni.... ennek a levét Önön kívül csak a szeretett Klub, a játékosok és a sportszerető emberek isszák meg!
Nem minden a pénz, ha valakinek pénze van, nem jár együtt az ésszel!!!!!!!

venkerti 2011. május 30., 17:23

Az MKSZ közleménye:
Itt megtalálható :
http://handball.hu/2011/05/30/az_mksz_kozlemenye/

Gromet 2011. május 30., 15:36

Elhiszem, hogy a kisebbségi tulajdonos nem járul hozzá, de egy Kft. javára ilyen alapon adómentességet kérni agyrém. A Korvexes munkavállalói után sem akar adót fizetni? Amíg kft-ként működik, addig nincs különbség. És ebből a szempontból tökmindegy, hogy hány százalékkal járna jobban.
És milyen alapon kéne megfinanszírozni a játékosokat? Amellett, hogy erkölcsi alapja is van (mert a nemzetet képviselik a válogatottban, nem pedig a "csúnya" államot) Ön ezt vállalta az NB1-es indulással. Ergo nem kell megfinanszírozni, de az NB1-ben sem kell akkor indulni. És igen, biztos szemét az MKSZ, de az adókat nem ők vetik ki, szóval eszerint a cikk szerint Önnek nem az MKSZ-szel van baja, hanem az állammal. Mégis az MKSZ szabályait szegi meg...
Amúgy Sinkáék keresik telefonon, ha jól tudom. Csak szólok. :)

vardam 2011. május 30., 15:17

Tiltakozásul a bajnokságban se induljunk! :D
Vagy jegyzetesünkbe Kft-t Tridad és Tobago-ba az adóparadicsomba.
HA jobbra nézek a cikk mellett is látható, hogy minden második cikk a pénzről szól.
Bajban vagyunk vagy mi az oka? Mert ez kicsit paranoiás dolognak tűnik.

CsákLáki 2011. május 30., 14:39

Tisztelt Gellén úr! A figyelmébe ajánlanám a Btk.174. §-át, mely szerint:
Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz, amennyiben más bűncselekmény nem valósul meg, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Továbbá úgy gondolom, hogy amennyiben nem fizeti ki a játékosai bérét, a szerződést felmondja önhatalmúlag, szerződésszegést követ el, így a játékosok jogi úton érvényesíthetik követeléseiket. (természetesen ha a szerződésükben ez a lehetőség benne volt, akkor más a helyzet)
Azonban amennyiben az MKSZ a DVSC-t kizárná a bajnokságból az Ön ultimátuma miatt, úgy ismételten perelhetővé válik, ugyanis a szerződés szerint a játékosok NBI-es indulásra és játékra szerződtek.
Jobban járna, ha vigyázna a pénzére…

vargabarna 2011. május 30., 13:50

Ha átmennénk sportegyesületbe, az ekhos kulcsok, bérek utáni járulékok ugyan azok lennének. Nem fizetnénk társasági nyereségadót. Az adókötelezettség a mostani 98%-a lenne, tehát tényleg jól járnánk.
Bele vagyunk kényszerítve a gazadasági társaságba, mivel van egy kisebbségi tulajdonos, nélkülük nem tudnánk átmenni SE-be. Abba is beleszólnak, hogy én milyen formában finanszírozom meg a DVSC működését.
Lehet nemzettudatról beszélni, de ilyen adóterhek mellett NEM akarom megfinanszírozni alkalmazottaimat, amikor nem nekem dolgoznak! Milyen alapon kellene? A pofátlanságnak is van határa!

Bajnokcsapat 2011 2011. május 30., 13:36

Nem tudom helyes-e igy ez?A két válogatott játékosunk most mit érezhet?Abszolut elismerem a vezetőség eddigi munkáját, de mégegyszer megjegyzem:Nem tudom ez igy helyes-e?

Zsoltman 2011. május 30., 13:10

Hát ,igen mosodának kiváló a kft.!!!!!

viharos 2011. május 30., 12:46

Csak halkan kérdezem, hogy miért nem egyesületként működünk?
Mert az MKSZ szabályzata alapján lehetséges, ahol jóval kedvezőbbek az adóterhek.
Bár valószínűleg hasznosítható a Kft, mint költség elszámoló. De akkor erről miért nem beszél Bandi bá?

CsákLáki 2011. május 30., 12:43

Jogos a felháborodás a nagy adóterhek miatt, de ez nem megoldás. Ön, aki folyamatosan nemzettudatról beszél meg színmagyar csapatról, nem tud különbséget tenni ÁLLAM és NEMZET között? A válogatott játékosok a válogatottban elsősorban a magyar nemzetet képviselik, nem pedig az államot. Nem a magyar államot bünteti ezzel, nem is az MKSZ-t, hanem a magyar nemzetet. Gondolja, hogy az államot (értve itt most a pártokat és az országgyűlést is) érdekli, hogy milyen felállásban áll fel a magyar válogatott? Nem. Pedig az adótörvényeket őt hozzák. Ezért hiába tesz keresztbe a szövetségnek és a magyar embereknek, ezzel az államnál semmit nem fog elérni.
Hát milyen nemzettudat ez? A magyar kézilabda jövőjét is kockáztatná saját gyerekes elhatározása miatt? Miért nem talál ki olyan megoldást, amivel a nemzet helyett az államot büntetni? (meg az MKSZ is megérdemelné persze, de az adótörvényekhez nekik sincs közük...) Szerintem ez nevetséges. Két dolgot tud vele elérni: Egyrészt az MKSZ kizárhatja a Lokit a bajnokságból, másrészt Juhász Gabinál el tudja dönteni a függőben lévő eligazolás kérdését...
Ha meg ennyire szembe akar menni az állam mellett z MKSZ-szel is, akkor miért adta be a nevezését a 2011-2012-es NB1-re? Mert azzal azt is vállalta, hogy elengedi a játékosokat a válogatottba. Ne csodálkozzon, ha kizárják a Lokit ezekután...
Mindezek mellett egyetértünk a tűrhetetlen adóterhekben. Legalábbis akkor, ha Ön átalakítja a DVSC-t sportvállalkozásból sportegyesületbe, mert amíg a DVSC Kft-ként működik, addig ne csodálkozzon. Ön a cikkben a sportegyesületekről beszél, de a Loki NEM sportegyesület! Majd, ha sportegyesület lesz (mivel már nem kötelező a gazdasági társaságban való működés, tehát nincs ebbe "belekényszerítve" a Loki), akkor majd igaz lesz, amit ír, az egyesületek terheit tényleg csökkenteni kéne.
A cél tehát jó, de az eszköz szerintem nevetséges, ahogy az is, hogy egy Kft számára akar adócsökkentést elérni!

vardam 2011. május 30., 11:20

Bandi bá'! Nem jobb lett volna beszélni rafkós jogászokkal, kik ebben a témában jobban kikupálódtak? Az ennyire nyíltszini támadás a szövetség malmára hajtja a vizet. Az elvvel egyetértek, de a módszereket jobban át lehetne gondolni.

Bajkeverő 2011. május 30., 10:30

Igen ,ez a módszer,tényleg " DURVA " !Kinek kedvez ?Hol a NEMZETI TUDAT ?Talán nem a lányoknak kéne ezt a harcot megvívni !Jól zártuk az évet,szép eredményt ért el a klub !Úgy érzem valaki megint elhamarkodottan nyilatkozott !!!Milyen következményei lesznek a klubra nézve !Gondolom ezzel mindenki tisztában van,vagy mégsem ?

viharos 2011. május 30., 09:09

Ha teljesen nem is de java részben egyetértek Bandi bával. A mindenkori sporttörvények eddig csak kötelezettségeket róttak a sportszervezetekre, előny szinte semmi.A jelenlegi ismereteim szerint a jelnlegi tervezet sem különbözik elődeitől. A támogatás adóból veló levonása csak igérgetés. Joo elég rossz oldalról közelíti a témát. Itt nem két napról van szó hanem elvekről. A szövetségnek kellene harcolni a csapatok érdekében, ez egy vezető személyes érdekei miatt - aki saját karrierjét épitgeti mindíg - nem érvényesül. Nagy László nem saját ügyében emelte fel szavát hanem a válogatottakban uralkodó állapotok miatt, de a sajtón kersztül a szövetségnek sikerült a lényegröl elterelni a figyelmet. Mindenképpen azt javaslom, szövetségeseket kell keresni mert sokan nem értenek egyet a szövetség tevékenységével, de nem mernek szólni. Nem lesz könnyű de valakinek el kell kezdeni.

bszoke1949 2011. május 30., 08:58

Azt hittem végre csend lesz a klub körül!

Kőszikla 2011. május 30., 08:26

Biztosan igazad van, de mivel a többi sportegyesület nem áll melléd, így mégjobban kihúzzuk a gyufát az eddig is "tisztességes" MKSZ-nél.

nemtom 2011. május 30., 08:19

Ez egy nagyon jó döntés, végre megléptük.

Joo 2011. május 30., 08:09

A többi csapat is adózik rendesen, a válogatott játékosokat pedig elküldik a válogatottba!!!
Gellén Úr fogja fel úgy a válogatottságot, mint egy kötelezettséget (mert szerintem az is), mint ha egy újabb adó lenne.
Miért nem a Tb-befizetést tagadja meg, ja mert azért Önt büntetnék?
Nagy költségei Önnek nem lesznek azért mert elmegy 2 játékosa a válogatottba, max ha megsérülnek, de ennek kevés az esélye.

Vagy ez csak egy figyelemfelkeltő akció???
(mert valljuk be nagy kockázatot nem vállal Ön ezzel a szerződésbontós fenyegetéssel, Szabó Valit érintheti, Juhász Gabi meg nem biztos hogy marad Önöknél, vagy inkább biztos h nem???)

sosa 2011. május 30., 01:55

Helyes!!!!!!

botika 2011. május 30., 01:29

BRAVO!!!!!!

Ők csak politikát csinálnak, Bandi bá meg történelmet....

euromail 2011. május 29., 23:26

További hírek

2014. november 30., 10:48

Az olasz válogatott a Hódosban

December 5-én 17:30-kor az olasz válogatottal játszik edzőmérkőzést a DVSC. Tovább...

2014. november 21., 20:58

Nagy csatában sikerült győzni

A DVSC hatalmas küzdelemben, háromgólos félidei hátrányból fordítva szerezte meg a két pontot, és ezzel megerősítette helyét a középházban. Tovább...

2014. november 20., 16:01

Újabb fontos mérkőzés

Pénteken ismét egy közvetlen rivális látogat a Hódosba. A Mosonmagyaróvár legyőzése kulcsfontosságú, ha a Loki az alapszakaszt a legjobb nyolc között szeretné zárni. Tovább...

2014. november 13., 10:39

Szima Gábor a DVSC támogatói között

Péntek délután sajtótájékoztató keretében mutatkozik be a klub legújabb szponzora, az ifj. Szima Gábor érdekeltségébe tartozó debreceni Grand Casino. Tovább...

2014. november 12., 20:37

Közel volt a bravúr

Nagy küzdelmet, sok hibát és helyenként őrült rohanást hozott a Balaton-parti kiruccanás. Az utolsó percig nyílt mérkőzésen a DVSC végül alulmaradt a Siófokkal szemben (30:28). Tovább...