DVSC kézilabda

2014. november 1., 21:05

Ünnepi győzelem

A SZUD 20. születésnapján a lányok is kitettek magukért, és mielőtt dalra fakadtak, a kötelező pontokat is begyűjtötték.

Már a B-közép hangpróbája is elég tekintélyt parancsoló volt ahhoz, hogy az újonc vendégek megszeppenjenek, de úgy látszik a Szeged játékosait más fából faragták, és a mérkőzés elején meglepetésre 1:5-re elhúztak.

Nehezen jött bele a hazai csapat a játékba, talán már az ünneplésre koncentráltak, ezért Varga József kénytelen volt időt kérni a kilencedik percben.

Gyorsan sikerült rendezni a sorokat, és Siska Pálma, valamint Sopronyi Anett jobbszélsőként bemutatott góljaival négy perc alatt kiegyenlített a Loki, majd a vezetést is átvette. Rövid ideig fej-fej mellett haladt a két gárda, de a debreceni lányoknak sikerült ellépni, és háromgólos előnnyel zárni a félidőt (18:15).

A Szeged a második játékrészben már nem tudott felzárkózni, köszönhetően elsősorban Slakta Petrának, aki ugyan csak a második félidőben lépett pályára, de így is elvitte a show-t nyolc lőt góljával.

A SZUD-születésnapján nem lehetett panasz a hangulatra, a régen látott szurkolást bemutató B-közép és a lányok a mérkőzés után még hosszú percekig ünnepelték magukat és egymást.

DVSC - Szeged 34:29 (18:15)

Fotók később.

1 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz!
(Vagy regisztrálj!)Köszönet a fotókért is!

nemtom 2014. november 2., 07:39

További hírek

szeptember 1., 13:00

Szacsa újratöltve: nem csak a szíve húzta vissza a Loki átlövőjét

Karnik Szabina sokaknak okozott nagy örömet azzal, hogy visszatért Debrecenbe - és persze saját magának is! Tovább...

július 13., 16:35

Köstner Vilmos mesteredző, erről már diploma is árulkodik

A DVSC Schaeffler szakmai munkáját irányító tréner a legmagasabb szintű szakmai elismerést vehette át a Testnevelési Egyetem diplomaosztó ünnepségén. Tovább...

július 4., 14:38

Az ikon visszatért: újra a Lokinál dolgozik a klub történetének legeredményesebb kézilabdása

A Lokival bajnok és kétszeres EHF-kupagyőztes Csapó Erika öt évig tartó kisvárdai és szegedi kitérő után ismét a Loki fiataljaival foglalkozik. Tovább...

június 16., 14:30

A nevében is Arany: Eb-győzelemre készül a Loki tehetséges szélsője

Arany Rebeka első debreceni szezonján van túl sikeresen. Az őszi folytatás előtt még várja a hazai rendezésű junior Eb. Játszani, győzni szeretne... Tovább...

május 28., 10:53

Anna sikere: a Loki átlövőjét beválasztották az elmúlt szezon álomcsapatába

A M4 Sport csatorna hagyományaihoz híven megválasztotta a szezon legjobb kezdőhetesét. Kovács Anna is benne van. Tovább...