DVSC kézilabda

2014. szeptember 5., 19:32

Vasárnap a Vác ellen lép pályára a Loki

Alig néhány nappal a bajnokság szerdai nyitánya után már itt is a második forduló: a DVSC a Vác gárdáját látja vendégül a Hódosban vasárnap 18 órától.

Mindkét csapat vereséggel kezdte az idei szezont: a Loki szoros mérkőzésen maradt alul az esélyesebbnek tartott Fehérvárral szemben, míg a Vác a most éppen Mosonmagyaróvár néven versenyző Győr-fiókcsapat ellen futott bele egy pofonba.

A Vác veresége felélesztette a hazai reményt, hogy az idei első Loki-győzelem akár már most vasárnap megszülessen, ne kelljen rá az október végi MTK-meccsig várni, ahogy az a kedvezőtlen sorsolás alapján várható. A szurkolói várakozásokat jól jelzi, hogy a Fehérvár-meccshez képest most sokkal több tippelő vár Loki-győzelmet. (Ha esetleg még nem tippeltél erre a fordulóra, akkor itt a góltotó.)

A vasárnapi jó szereplés a klub számára is kiemelten fontos, hiszen a debreceni közönség még nem találkozhatott hazai mérkőzésen az új csapattal, így a találkozón nyújtott teljesítmény biztosíthatná be a nézőszámot a későbbi, rázósabb fordulókra.

– A Fehérvár ellen is megvolt az esélyünk legalább a döntetlenre, de most nem hibázhatunk, nyernünk kell a Vác ellen, hiszen ezután valóban olyan találkozók jönnek zsinórban, amikor kevés sanszunk lesz a pontszerzésre. A riválisra mindig is jellemző volt, hogy jól védekezik, ezért nem hiszem, hogy sok gól esne, biztosan meg kell küzdenünk minden egyes találatért – fogalmazott Varga József a haon.hu kérdésére válaszolva.

Nem lesz azonban könnyű dolga a Lokinak, mert az óriási vérfrissítésen átesett Vác a felkészülési mérkőzések alapján átlövőerőben feltűnően erősödött, és a védőfal magasságára sem lehet panaszuk. A széleken mutatott játék egyelőre egyik csapatnak sem az erőssége, itt van lehetőség a fejlődésre.

A régi ismerősök közül Hornyák Dóra könyöksérülés miatt ugyan kidőlt Konkoly Csaba együtteséből, de Dakos Noémit várhatóan újra láthatja a Hódos közönsége.

A mérkőzést a Heim Attila, Kiss Olivér bírópáros dirigálja, akiknek ebben az összeállításban ez lesz az első Loki-meccsük.

Aki teheti, az tehát látogasson ki a Hódosba, aki nem, az pedig több szöveges tudósítás közül is választhat, hiszen a meccs állásáról az onlajnok.com és várhatóan a haon.hu is élőben számol be.

dvsckezi

1 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz!
(Vagy regisztrálj!)Előtte 14 és 16 órakor ifi és junior NB I-es meccs!

nemtom 2014. szeptember 6., 16:30

További hírek

2014. november 30., 10:48

Az olasz válogatott a Hódosban

December 5-én 17:30-kor az olasz válogatottal játszik edzőmérkőzést a DVSC. Tovább...

2014. november 21., 20:58

Nagy csatában sikerült győzni

A DVSC hatalmas küzdelemben, háromgólos félidei hátrányból fordítva szerezte meg a két pontot, és ezzel megerősítette helyét a középházban. Tovább...

2014. november 20., 16:01

Újabb fontos mérkőzés

Pénteken ismét egy közvetlen rivális látogat a Hódosba. A Mosonmagyaróvár legyőzése kulcsfontosságú, ha a Loki az alapszakaszt a legjobb nyolc között szeretné zárni. Tovább...

2014. november 13., 10:39

Szima Gábor a DVSC támogatói között

Péntek délután sajtótájékoztató keretében mutatkozik be a klub legújabb szponzora, az ifj. Szima Gábor érdekeltségébe tartozó debreceni Grand Casino. Tovább...

2014. november 12., 20:37

Közel volt a bravúr

Nagy küzdelmet, sok hibát és helyenként őrült rohanást hozott a Balaton-parti kiruccanás. Az utolsó percig nyílt mérkőzésen a DVSC végül alulmaradt a Siófokkal szemben (30:28). Tovább...